На Кіровоградщині виникло три пожежі

Вересень 08, 2022 | Новини | Переглядів: 1353 | Коментарі: 0

Упродовж минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградщини залучались на гасіння трьох пожеж.

Так, 7 вересня о 16:39 кропивницькі рятувальники виїжджали на гасіння пожежі 20 кв. м сміття в одноповерховій будівлі, що не експлуатується, по вул. Перша Виставкова обласного центру. О 17:59 займання було ліквідовано.

Вже 8 вересня о 03:22 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на вул. Лазурова дачного кооперативу «Схід» м. Кропивницький. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу горіло 15 кв. м покрівлі одноповерхового дачного будинку. О 04:07 силами вогнеборців 1-ї та 5-ї Державних пожежно-рятувальних частин пожежу було ліквідовано.

Крім того, бійці 23-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Мала Виска приборкали займання 0,01 га сухої трави та чагарників біля смт Смоліне Смолінської СТГ Новоукраїнського району.
В усіх випадках травмованих чи загиблих немає.

Причини пожеж з’ясовуються.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool