На Кіровоградщині рятувальники продовжують проводити рейди

Жовтень 01, 2021 | Новини | Переглядів: 1225 | Коментарі: 0

1 жовтня рятувальники Новоукраїнського районного управління ГУ ДСНС України у Кіровоградській області провели масово-роз’яснювальну роботу серед населення міст Мала Виска, Новомиргород, Новоукраїнка та смт Добровеличківка

Під час спілкування з громадянами основна увага приділялась питанням безпечного початку опаювального сезону. Зокрема йшлось про необхідність ретельної перевірки справності приладів і систем опалення, внутрішньобудинкових електромереж, систем вентиляції. Власникам приватних будинків, де використовують для опалення грубки або печі, рятувальники порадили не забути потрусити сажу та замазати тріщини, а під час користування пічним опаленням суворо дотримуватись правил експлуатації та не залишати розтоплену грубку або піч без нагляду, інакше лиха не уникнути.

Фахівці Служби порятунку застерегли людей від небезпеки використання саморобних або несправних електрообігрівачів. Крім того, нагадали про заборону застосування легкозаймистих рідин для розпалювання груб тощо. Фахівці пожежно-рятувальної служби поширили серед мешканців Новоукраїнщини застережні листівки та закликали бути уважними і обережними, бо від цього залежить збереження життя, здоров’я та майна від вогню.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool