Віктор Павлик заспівав на іспанському заради одного Стінга (фото, відео)

Серпень 02, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 3319 | Коментарі: 0

Співак взяв участь у флешмобі до приїзду всесвітньо відомого музиканта Zucchero.

Народний «шикидим», як люблять називати українського співака Віктора Павліка, днями їздив по Києву на мотоциклі в косухе і шоломі. Дізнатися в цьому образі виконавця романтичних балад не відразу змогли навіть близькі. Ні, імідж Павлик не міняв і в рокери не записав!

Артист пішов на цей експеримент заради свого улюбленого виконавця, легенди італійської музики, номінанта «Греммі», володаря премії World Music Awards - Zucchero, який в рамках світового туру «Black cat» 14 вересня виступить в столиці з єдиним сольним концертом. Напередодні приїзду кращого музиканта планети українські зірки переспівали його пісні. Одним з перших в цьому флешмобі взяв участь Віктор Павлік. Співак вибрав найгарячіший хіт італійця - «Baila morena». Заради того, щоб бездоганно виконати на іспанському візитну картку Zucchero, співак серйозно займався з носіями мови.

«Моє знайомство з Zucchero почалося з пісні« Senza una donna », - розповідає Віктор Павлик. - Не пам'ятаю, де саме її почув. Можливо, на дискотеці; музику тоді крутили на бобінах, FM-радіостанцій не було. Але «Senza una donna» та «Baila morena» звучали всюди. У дитинстві я любив групу Nazareth і пісню «Dream on». Минуло 30 років - і я особисто познайомився з вокалістом Деном Маккаферті, ми подружилися, я літав до нього на день народження. Він уже пішов на пенсію, більше не співає, але чи міг я коли-небудь подумати, що пісню мого дитинства заспіваю разом з Деном! Так і з Zucchero: хто знає - можливо, в майбутньому ми познайомимося і заспіваємо «Baila morena» дуетом ... »

За його словами, Zucchero на одному рівні з Джо Кокером, але співак підкреслює, що він є артистом для обраного прошарку слухачів. «Стінг - теж не для всіх. Знаючи добре його пісні, розумію, що у Стінга є п'ять композицій, які можна наспівувати, але слухати їх довго дуже важко. Zucchero, навпаки драйвовий. У нього дуже хороша енергетика, він кльовий дядько, фірмач! Для мене Zucchero завжди йшов паралельно з Еросом Рамазотті. Але за стилем музики і хрипотою в голосі ставлю його поруч з Джо Кокером - у них фатальна подача. Цікавий артист, і я вважаю, що його приїзд дуже важливий для Києва. Хочу, щоб концерт Zucchero пройшов у нас на вищому рівні і залишив у нього яскраві спогади про Україну. Думаю, що з Божою допомогою все буде здорово », - відзначив Павлик.

Нагадаємо, єдиний виступ Zucchero відбудеться в Києві 14 вересня в Палаці «Україна».

Квитки можна придбати в компанії «Квартал-Концерт»


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool