Співак Влад Ситник: «Вона об’єднує та дарує особливу енергетику»

Травень 18, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 2600 | Коментарі: 0

Український співак, фіналіст першого сезону шоу «Голос країни» Влад Ситник поспілкувався з FOTOINFORM.NET

 

 

Володар красивого баритона з неповторним тембром розповів, що знаходить позитив в своїй роботі та цим надихається:

«Музика – це моє життя. Ми разом з моєю командою творимо, пишемо музику, пісні. Коли навкруги стільки негативу з урахуванням усіх політичних обставин у країні та в світі загалом, я вважаю, що моя професія рятує мене та дарує позитив. Виходячи на сцену, для мене найбільша нагорода - це аплодисменти, відгуки слухачів, як позитивні, так і негативні, вони надихають на розвиток, самовдосконалення».

Артист поділився своєю творчою мрією: «Мені здається у всіх артистів вона є ідентичною. Найголовніше - досягти визнання, великих успіхів в музичній сфері та впізнаваємості, того, щоб люди тебе слухали, цьому раділи і це приносило їм позитив».

На думку Влада, музика – це не просто мелодії, зіткані через ноти та почуття, музика дарує особливу енергетику людині, вона здатна на багато чудес:

«Музика – це взагалі те, що об’єднує людей, те що допомагає пережити якійсь негативні моменти. В мене, наприклад з урахуванням того, що я слухаю, може сформуватися настрій на найближчий час, на цілий день, і навіть на тиждень, це теж свого роду чудо. Ми слухаємо музику у різні періоди свого життя, вона завжди супроводжує нас».

Як відомо, Влад Ситник представлятиме Україну на фестивалі «Слов'янський базар у Вітебську 2017», який пройде з 11 по 19 липня 2017 року. Наразі артист окрім випуску нових пісень, концертів, готується до цього важливого виступу. Ми бажаємо Владові успіхів, натхнення і сподіваємось, що вже скоро зустрінемось знову, аби мати змогу розповісти про нові подробиці його творчої діяльності.

Співак Влад Ситник


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool