СКАЙ голосно відсвяткував своє 15-річчя

Листопад 29, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1162 | Коментарі: 0

Популярний український рок-гурт фінішував зі своїм ювілейним туром «15 років разом», який охопив 25 міст України, а також США, Канаду та Іспанію.

Десятки тисяч км, кіловати потужного звуку, сотні щасливих очей та неохопні справжні емоції… Музиканти зізнаються, що 15 років – то тільки початок.

«Важко усвідомити, що цей час, який промайнув за мить, тривав аж 15 років. З одного боку, хапаєшся за голову від думок, скільки всього позаду, скільки пройдено, зроблено, досягнуто. З іншого ж розумієш, що насправді – це навіть не половина задуманого шляху. Я впевнений, ми ще маємо що сказати нашим слухачам і нам є, чим здивувати. Наприклад, новим шостим альбомом, презентація якого відбудеться вже на початку 2018 року. А поки що запрошуємо усіх бажаючих на імпровізований онлайн-квартирник за підтримки сервісу MEGOGO на студії Істок, який відбудеться 30 листопада о 20:00. Зробимо плавний перехід у нову еру гурту СКАЙ», - прокоментував Олег Собчук.

Більш детальну інформацію щодо квартирника можна дізнатися на офіційних сторінках СКАЙ у соцмережах, а также на офіційному сайті гурту.

Популярний український рок-гурт фінішував зі своїм ювілейним туром «15 років разом», який охопив 25 міст України, а також США, Канаду та Іспанію.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool