Орхан Агабейлі отримав приз у Всесвітньому конкурсі

Липень 15, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 3338 | Коментарі: 0

Український музикант Орхан Агабейлі визнано одним з кращих у світі перкусіоністом.

Орхан першим серед українських музикантів взяв участь у Всесвітньому конкурсі Golden Cajon Awards 2017 ( у перекладі - “Золотий Кахон”).

Разом з ним змагалися близько 150 музикантів з абсолютно різних куточків світу. Переможців обрали за результатами голосування. Українець довів, що в нашій країні працюють справжні профі у музичній сфері та здобув друге місце на конкурсі.

Музиканта нагородили сертифікатом та цінними подарунки, які дозволять ще більше радувати шанувальників якісною музикою. На своїй сторінці у фейсбук Орхан подякував учасникам голосування за підтримку та організаторам конкурсу за визнання: “Дорогі друзі, дякую вам за підтримку і за вашу участь! Спасибі за такий великий приз Schlagwerk”.

Нагадаймо творчість Орхан Агабейлі є ритмічним ядром багатьох команд зірок українського шоу-бізнесу, зокрема Ірини Білик, Мачете, Злата Огнєвіч, Манекен, Marinita, Gypsy Lyre та iншi. До того ж музикант має власну школу кахоністів.

Український музикант Орхан Агабейлі визнано одним з кращих у світі перкусіоністом.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool