Лавіка та Вова Борисенко поділилися новинами (ФОТО)

Червень 20, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 2247 | Коментарі: 0

Нещодавно на одному зі столичних заходів FOTOINFORM.NET зустрівся із зірковою парою - співаками Лавікою та Вовою Борисенко.

В ході бесіди ми дізналися про новини їх творчої діяльності, поговорили про світогляд, плани на майбутнє та інше.

Як розповів Володимир, брати Борисенки перекваліфікувалися в гурт “BRO” та взяли до гурту дівчину

:“Тепер в нас тріо. Ми взяли до себе в колектив дівчину-діджея Маліну, що танцює тверк. Нещодавно відзняли другий кліп на пісню ”Яка ти?”, його вже можна подивитися на телебаченні чи в інтернеті. Багато нового можна дивится і слухати на сайті ”.

Зйомки кліпу проходили у Києві:

“Ми вдячні нашій країні, нашій столиці за гарні локації. Це зараз не усі помічають, не усі цінять. Дуже важливо любити те місто,в якому ти живеш. Колись ми знімали кліп в Дубаї і чесно кажучи, тоді я був засмучений тим, що в такій, здавалося б, гарній місцевості зовсім немає нічого “цікавого” для наших людей. Тому треба знімати в своїй країні і показувати свою державу. В новому кліпі досить сучасний ігровий сюжет. Ми знімали локації футуристичного міста, такого, як нам транслює телебачення і в Україні таких багато”,- наголошує співак.

При цьому Лавіка підкреслила:

“Мене захоплює в цій роботі саме те, що в ній вірно висловлюється конфлікт покоління міллінеалів, і той момент, що життя не в онлайні. Що треба жити, отримувати від життя офлайнового задоволення, переживати усі емоції, почуття від справжнього спілкування з людьми. Мені це здається корисним для молоді, тому що нажаль ми забуваємо запах книг…”.

Вова також розповів про не очікуванні романтичні переплетіння у сценарії:

“В кліпі “Яка ти?” дуже своєрідна фішка. Сподіваюсь, Люба не образиться, бо у фіналі я поцілувався з дівчиною свого брата (сміється). Саме її ми обрали на роль головної героїні, і за сценарієм, в мене з нею йде любовна романтична лінія. Ще більше вже дивіться в кліпі”.

Окрім кліпу, творчі брати зараз активно продовжують працювати над музичним та відео матеріалом. Планують багато концертів не лише в Україні, але й в Болгарії: “Ми цим натхненні та нам дуже подобається те, що ми робимо”.

Не стримався Вова поділитися і новинами своєї коханої, Лавіки: “Любочка зараз також активно працює. Нещодавно був присутнім на студії, де вона записує нову дуже бомбезну пісню”.

Нікому не секрет, що Лавіка працює психологом і арт-терапевтом, в обох напрямках вона також продовжує розвиватися, і не лише у них:

“Зараз більшу частину часу ми займаємося волонтерством. Ми з Вовою ведемо фестивалі для дітей, режисуємо благодійні акції, збираємо гроші на лікування дітей. В перше у житті мій графік спокійний і це дуже чудово! Ми їздимо Україною зі своїми лекціями, майстер-класами, концертами для того, щоб прищепити молоді любов до природи, еко-свідомого способу життя, соціальної активності”,- ділиться співачка.

“Також вона активно займається допомогою діткам. Це мене хоч і надихає, проте відсутність зустрічей інколи, все ж засмучує. Тому я намагаюсь завжди бути поряд”, – додає Володимир, – “Питаю у неї “Де ти знаходишся?”, а вона в дитячому будинку за 40 км від Києва, отож їду її звідти забирати. Наступного тижня вона може повідомити, що летить у Львів вести благодійний захід і я вже готуюся працювати на сцені з нею. Я мріяв про дівчину з добрим серцем та активною позицією, тож мене такий спосіб життя навіть дуже влаштовує”.

“Так, поміж його концертів та моїми поїздками бачимося вкрай рідко, отож гарна нагода зустрітись - піти на якійсь корисний захід”, – ділиться Лавіка.

Дякуємо за щирість артистам, бажаємо нових успіхів, зберігати той вогник творчого натхнення та чекаємо нових зустрічей і гарних вістей.

Лавіка та Вова Борисенко поділилися новинами

Лавіка та Вова Борисенко поділилися новинами


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool