JULIK освіжив пісню метра українського шоу-бізнесу (ВІДЕО)

Жовтень 08, 2018 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1356 | Коментарі: 0

Нове дихання, легка та світла композиція з упевненість припаде до душі кожного. Julik та Павло Зібров презентували спільний творчий доробок - трек «Мертві бджоли» у новому аранжуванні.

Творчий тандем зародився не спроста, адже творчість та музика, яку робить метр української музики відома нам усім. Зараз у епоху музичних колаборацій та дуетів, українців потрібно дивувати та давати якісний саунд, який надихає та водночас звеселяє.

До слова, ініціатива створення музичного тандему належить Юліку , який на початку серпня зконтактувався з артистом та домовився про співпрацю.

«Ми з командою зконтакутувались і домовились про зустріч. Обговоривши певні нюанси та обравши пісню, очікували на вокальну партію. Вона прийшла одразу на наступний день після зустічі. Ось на цьому моменті, я переконався наскільки професійним є Павло Зібров! Вокальна партія була записана із першого дублю. Я незнаю чи хтось із артистів, особливо молодих зможе записати вокал із першого дублю», - поділився враженнями Julik від знайомства із Павлом Зібровим.

Нове дихання пісні «Мертві бджоли» зазвучало у стилі «caribbean house», який з перших акордів змушує піднятись з дивану та почати активно рухатись.

«Приємно та водночас цікаво, я б назвав це викликом самим перед собою. Співпраця з Павлом Миколайовичем та його професіність приємно дивують. Щиро радий, що Павло Зібров не боїться змінюватись та усучаснюватись! », - додав Julik

Окрім треку, творчий тандем презентував і лірик-відео, у якому яскраво візуалізується музична колаборація тандему!

"Це дуже чудово,що я познайомився з Юліком та його командою! Хлопці дуже професійно підійшли до питання нашої співпраці. Бо надати друге дихання легендарній пісні - це дуже не проста задача, але Вони впоралися з нею на найвищому рівні! Як на мене - вийшло просто бомбезно!", - зазначив Павло Зібров.

JULIK, українського шоу-бізнесу, Павло Зібров , Мертві бджоли

© 2018 PR Julik 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool