Духовний Гімн України у виконанні DZIDZIO набрав рекордну кількість переглядів та потрапив у тренди YouTube

Квітень 13, 2020 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1414 | Коментарі: 0

Вчора на каналі артиста в YouTube було презентовано відео з вражаючим виконанням «Молитви за Україну» (також відомої як «Боже великий, єдиний»), яке зібрало багато позитивних відгуків та коментарів від людей різного віку, які до цього навіть не були шанувальниками творчості DZIDZIO.

Крім того, всього за добу відео набрало понад 650 000 переглядів тільки на офіційному YouTube-каналі та потрапило на 5-те місце в трендах всесвітнього відео-сервісу.

Нагадаємо, що Михайло Хома (DZIDZIO) разом з Молодіжним симфонічним оркестром України під керівництвом диригентки Оксани Линів кілька місяців тому почав працювати над проектом «Державний Гімн України», і в процесі роботи у нього виникла ідея записати також Духовний Гімн України.

Детальніше читайте тут


Довідка:

Духовний Гімн України, або Молитва за Україну «Боже великий, єдиний, нам Україну храни» є духовним доповненням до існуючої традиції і практики виконання Державного Гімну України.

Молитву за Україну виконують під час релігійних свят та державних заходів. Також є традиція в церквах завершувати Богослужіння виконанням Духовного Гімну України



ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool