DraculaVlad: яскраве, чуттєве та вишукане шоу (ФОТО)

Червень 25, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1764 | Коментарі: 0

Такого в Україні ще не створювали - саме так, впевнено, можна заявити про у країнський мюзикл "DraculaVlad", що став одним з найгучніших проектів країни.

 

 

 

Чим він вражає та чому підкорює серця глядачів? Відповіді на ці запитання вже дізналися тисячі українців. На минулому тижні якість цього шоу глядачі в черговий раз оцінили у Києві в МЦКМ (Жовтневий Палац), а разом з ними й FOTOINFORM.NET. Отож, ми вирішили поділитися своїм враженням від побаченого.

З перших хвилин перебування на шоу стало зрозуміло, що це буде незвичайний вечір. Стартувало шоу з традиційного прохання до глядачів про відключення своїх телефонів. “Хто ослухається, того чекає укус Дракули”,- зазвучав голос зі сцени. Після чого зал поринув в незабутню атмосферу, насичену містикою та коханням, що підкреслена різнохарактерною музикою Поля Солонара та яскравими постановками режисера і хореографа Павла Івлюшкіна.

Творці шоу змогли гармонійно поєднати музичну чарівність Карпат, вишуканість Валахії та Лондону, до того ж вдало показати два абсолютно різних сторіччя: середньовіччя та сьогодення.

Ролі в мюзиклі виконали молоді, талановиті артисти: учасник 3 сезону проекту «Голос країни» та 4 сезону «Фабрики зірок» Денис Любімов, переможниця 3 сезону проекту «Голос країни» Анна Ходоровська, учасник шоу “Суперзірка” Сергій Сичов, актор Одеського академічного українського музично-драматичного театру ім. В. Василька Олександр Самусенко та інші. Приємно вразила їх майстерність, вони не просто добре вжились в роль, а й співали вживу та танцювали. Справжнє кохання, про яке оповідають герої не залишає байдужим ні жінок, не, навіть, чоловіків. До речі, драму вдало розбавляє гумористичні нотки в деяких сценах, що додає особливого настрою. Жарти навіть стосувалися найактуальніших тем для українського сучасного народу. Які? Триматимемо інтригу - дивіться мюзикл.

Якщо ж сказати про мюзикл в цифрах, то це:

1,5 роки щоденної праці величезної команди творців;

25 пісень і 10 музичних композицій;

Понад 500 кандидатів на головні ролі мюзиклу;

Більше 20 виконавців (акторів і артистів балету);

Більше 60 костюмів;

Варто окремо сказати й про декорації в формі крил кажана та 3D мапінг, що зробило мюзикл ще більш вражаючим.

DraculaVlad: яскраве, чуттєве та вишукане шоу

DraculaVlad: яскраве, чуттєве та вишукане шоу

DraculaVlad: яскраве, чуттєве та вишукане шоу

DraculaVlad: яскраве, чуттєве та вишукане шоу


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool