Анатолій Анатоліч стане ведучим сьомої церемонії YUNA-2018

Грудень 14, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1124 | Коментарі: 0

Український телеведучий Анатолій Анатоліч, який увійшов до ТОП-5 найкращих телеведучих країни розкрив одну з головних інтриг YUNA-2018

26 лютого Анатолій Анатоліч вийде на сцену палацу «Україна», де проведе сьому урочисту церемонію нагородження професійною музичною премією.

«Я вдячний продюсеру національної премії YUNA Павлу Шильку за запрошення і довіру провести таку почесну у світі української музичної індустрії премію», – сказав ведучий.

Також Анатоліч розповів про відмінність YUNA від інших музичних премій:

«Слід розуміти, що погляди експертів, які голосують і мають безпосереднє відношення до української музики, можуть відрізнятися від думки слухачів. YUNA – для досвідчених поціновувачів музики, професіоналів! Це її основна відмінність від інших аналогічних премій».

Премія YUNA – це щорічне свято української музики, її творців та виконавців. Церемонія нагородження YUNA відзначить найкращих за рік, у період, зазначений у регламенті. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool