У Кропивницькому відбудеться зустріч з поетом та спортивним журналістом

Липень 01, 2021 | Народний репортер | Переглядів: 1564 | Коментарі: 0

2 липня о 11.00  в ОУНБ ім.Д.І.Чижевського відбудеться зустріч з відомим олександрійцем, спортивним журналістом, поетом та краєзнавцем В’ячеславом Чебишевим.

В’ячеслав Чебишев — корінний олександрієць, і все його життя пов’язане з рідним містом. Тут він розпочав свій трудовий шлях, тут спробував себе в мотоспорті, і це захоплення проніс через роки.

Він засновник та головний редактор олександрійської газети «Наш край», публіцист, поет та спортивний коментатор.
В’ячеслав Чебишев, заслужений працівник фізичної культури і спорту України, заслужений тренер України, майстер спорту та національний суддя з мотоспорт, засновник та власник спортивного клубу «Європа-крос», проектувальник та будівельник спортивних трас.

Він організатор змагань з мотокросу, кантрі-кросу, класичного автокросу і гонок на виживання, ветеран і історик мотоспорту та автоспорту України, один з засновників та голова громадської організації «Небайдужі олександрійці», керівник прес-центру професіонального футбольного клубу «УкрАгроКом».

Захід відбудеться у відділі обслуговування користувачів.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool