У Кропивницькому до Дня пам’яті захисників України згадують, як все почалося

Серпень 26, 2021 | Народний репортер | Переглядів: 1360 | Коментарі: 0

До Дня пам’яті захисників України бібліотека №18 міста Кропивницького організувала відео перегляди «Згадаймо, як все почалося…» фільмів «Кіборги.

Герої не вмирають» та «Черкаси». Користувачів різного віку вражають пронизливі та правдиві фільми про наших героїв – простих хлопців та їх подвиги. Багато хто, не бачив ці фільми, а тільки чули відгуки. Тож мають їх можливість переглянути у бібліотечному кінотеатрі та скласти власне враження.

Сьогодні школярі, після перегляду фільму «Черкаси», виходячи з бібліотеки, співали пісню «Воїни Світла, воїни Добра…» У такі складні і важкі часи для нашої країни дуже важливо пам’ятати, як все почалось і цінувати подвиг Героїв! Книжкова виставка «Слава Героям!» допоможе користувачам більше зрозуміти, коли і як все почалось і чим усе може скінчитись.

Бібліотекарі намагаються донести до своїх читачів важливість любові і гордості за свою країну та заохочують прояви патріотизму з юних років. Читачі запалюють свічки пам'яті та хвилиною мовчання вшановують загиблих!

 до Дня пам’яті захисників України

 до Дня пам’яті захисників України

Віра Резніченко


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool