У Кропивницькому дітей навчають безпечному спілкуванню в інтернеті

Лютий 15, 2022 | Народний репортер | Переглядів: 942 | Коментарі: 0

При бібліотеці-філії для дітей №21 Міської централізованої бібліотечної системи розпочав роботу гурток з комп’ютерної грамотності «Смайлик».

Учасники гуртка – діти молодшого шкільного віку будуть не тільки опановувати основи роботи на комп’ютері, але , і це важливо, вчитися розпізнавати небезпеку при користуванні всесвітньою мережею Інтернет. Зважаючи на карантинні обмеження, бібліотекарі пропонують учасникам гуртка, як заняття невеликими групами так і індивідуальні заняття.

На сьогоднішньому занятті маленькі відвідувачі, разом з героїнею казки Ірини Бови «Хаппі та її суперсила» черепашкою Хаппі, навчилися розпізнавати небезпеку при спілкуванні в соціальних мережах та месенджерах. Отримані на практикумі знання були закріплені іграми та тестами.

Тепер діти знають, що про друзів, навіть віртуальних, повинні знати дорослі, обов’язково батьки.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool