У Кропивницькому дітей навчають безпечному спілкуванню в інтернеті

Лютий 15, 2022 | Народний репортер | Переглядів: 879 | Коментарі: 0

При бібліотеці-філії для дітей №21 Міської централізованої бібліотечної системи розпочав роботу гурток з комп’ютерної грамотності «Смайлик».

Учасники гуртка – діти молодшого шкільного віку будуть не тільки опановувати основи роботи на комп’ютері, але , і це важливо, вчитися розпізнавати небезпеку при користуванні всесвітньою мережею Інтернет. Зважаючи на карантинні обмеження, бібліотекарі пропонують учасникам гуртка, як заняття невеликими групами так і індивідуальні заняття.

На сьогоднішньому занятті маленькі відвідувачі, разом з героїнею казки Ірини Бови «Хаппі та її суперсила» черепашкою Хаппі, навчилися розпізнавати небезпеку при спілкуванні в соціальних мережах та месенджерах. Отримані на практикумі знання були закріплені іграми та тестами.

Тепер діти знають, що про друзів, навіть віртуальних, повинні знати дорослі, обов’язково батьки.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool