На Кіровоградщині імунізацію від коронавірусу отримали 35 вдсотки дорослого населення

Жовтень 05, 2021 | Коронавірус | Переглядів: 1370 | Коментарі: 0

На території області імунізацію від коронавірусу отримали 35% дорослого населення. Про це в рамках брифінгу повідомив директор департаменту охорони здоров’я ОДА Олег Рибальченко.

«На території області хоча б одну дозу вакцини отримали 265 тисяч жителів області – це більше 35% дорослого населення. Ми не маємо зупинятися, адже цього недостатньо. Зараз фіксується певне зменшення рівня імунізації і причиною цьому є проведення вакцинації серед певних категорій населення: працівників освіти та медиків, зокрема. Зараз ми продовжимо імунізацію усіх бажаючих, особливо закцентуємо увагу на працівників сфери соцзахисту та літніх людей. Нагадаю, що наразі єдиним способом для того, щоб захиститися від вірусу, є імунізація населення», - наголосив Олег Рибальченко.

Він додав, що наразі в області працюють 10 центрів масової вакцинації в області та 121 пункт щеплення в лікувальних закладах на території усіх районів області, а також та також мобільні бригади, які вакцинують організовані колективи. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool