Олександр Саінсус та Ігор Волков вітають

Травень 18, 2011 | Стрічка | Переглядів: 1331 | Коментарі: 0

Шановні працівники музеїв!    Прийміть сердечні вітання від Кіровоградської міської ради та її виконавчого комітету з нагоди Міжнародного дня музеїв.  


Музеї України і, зокрема, нашого міста Кіровограда здійснюють благородну і водночас відповідальну місію, спрямовану на дбайливе збереження та популяризацію унікальних духовних надбань нашого народу.
Міська влада високо цінує вашу повсякденну працю та творчі зусилля. Складові вашої професійної діяльності - примноження спадку рідного міста та держави, забезпечення широкого доступу до безцінних музейних колекцій.
Віримо, що самовіддана праця музейних працівників – вірних служителів часу і надалі вирізнятиметься високим професіоналізмом, подвижництвом, сприятиме примноженню нетлінних духовних надбань міста Кіровограда.
Щиро бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя і нових професійних успіхів в ім’я утвердження високих ідеалів добра і краси.


Міський голова Олександр Саінсус  Секретар міської ради Ігор Волков

джерело: Кіровоградська міська рада
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool