Мешканці Кіровоградщини скаржилися на своє життя Олегу Ляшку (ВІДЕО)

Березень 07, 2019 | Стрічка | Переглядів: 1678 | Коментарі: 0

Сьогодні, 7 березня 2019 року, лідер Радикальної партії Олег Ляшко знову побував на Кіровоградщині. Цього разу Олег Ляшко відвідав місто Гайворон. Мешканці скаржилися на стан школи, де вчаться місцеві діти.

Туалет на вулиці, потріскана фарба на партах, обшарпані класні дошки, про це Олегу Ляшку розповіли батьки школярів під час його візиту до Гайворона.

За 30 років існування школи ремонт робився силами і коштом самих батьків, про це скаржилася мешканка Гайворона.

«ІІІ тисячоліття на дворі – а туалету немає, інтернету немає, нічого немає. Ось вам і вся нова українська школа. Потрібно щоб вчитель отримував нормальну зарплату, коли в Гайворонській школі буде туалет, а не діти на відро ходитимуть, коли у школярів будуть підручники, а не за свої кошти батьки їх купуватимуть, коли дитина тричі на день буде погодована у школі за рахунок державного бюджету, коли буде інтернет у кожній школі – це і буде реальна нова українська школа, а не ті профанації, які є зараз», - підкреслив ОлегЛяшко.

Мешканці Гайворона також поскаржилися на стан доріг. На це  Олег Ляшко відповів:

«Як по тій дорозі проїде шкільний автобус, громадський транспорт чи швидка? Вони ж не доїдуть. І такі дороги – скрізь по Україні. Вся країна така, як дорога до Гайворону – розбита та роздовбана. Нам треба міняти країну з великої свалки на велику стройку, щоб дороги, мости, вагони будувалися з української сталі, українськими руками», - зауважив Ляшко.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool