Кировоградцев поздравляют с Новым 2015 годом!

Січень 01, 2015 | Стрічка | Переглядів: 2486 | Коментарі: 0

Предлагаем вашему вниманию поздравления с Новым годом, которые пришли на адрес Fotoinform

 

 

Дорогі кіровоградці! Иван Марковский

Від імені Кіровоградської міської ради та її виконавчого комітету щиро вітаю вас із Новим 2015 роком та Різдвом Христовим.
Ці свята символізують нові сподівання та надії, дарують життєву силу і натхнення на добрі справи.
Рік, що минає, виявився непростим і нелегким, він був сповнений випробувань та важливих рішень. Але він також об’єднав увесь український народ у своєму прагненні захистити свободу і незалежність своєї держави.
Нехай свята Нового року та Різдва Христового принесуть в кожну оселю радість та спокій, додадуть наснаги, стануть початком нових успіхів у кожній сім’ї в ім’я процвітання нашого рідного міста Кіровограда та нашої Батьківщини – України.
Бажаю вам міцного здоров`я, миру, родинного затишку, нових вагомих звершень, тепла та любові у душах і серцях.

Секретар міської ради Іван Марковський


Шановні кіровоградці! Від імені особового складу Кіровоградського гарнізону вітаю З Новим роком та та Різдвом Христовим всіх військовослужбовців, особливо тих, хто зараз перебуває в зоні АТО, матерів, дружин, дітей, які з нетерпінням та молитвами чекають на повернення своїх близьких додому, волонтерів, всіх патріотів кіровоградщини, кожну родину, кожного громадянина!

начальник Кіровоградського гарнізону полковник Я.О.КучерНоворічні свята – це завжди новий, незвіданий крок у майбутнє, час нових можливостей та здійснення бажань!
На жаль, рік що закінчується, приніс багато горя та відчаю в українські родини. Ніхто не міг передбачити, що це буде рік неоголошеної війни, рік втрат та суму. Цей рік увійде в історію України, як рік скорботи, рік боротьби.
Впевнений, що 2015 рік залишить в серцях усіх кіровоградців тільки радісні, гарні спогади, приємні події, які будуть пов’язані із завершенням війни на сході країни, покращенням життя в суспільному, політичному, економічному напрямках!
У ці святкові дні щиро зичу усім міцного здоров’я, щастя, миру, злагоди! Бажаю зустріти Новий рік та Різдво Христове у піднесеному настрої, зі світлими помислами, добрими сподіваннями, з вірою у свої сили!
І нехай береже Вас Бог!
Слава Україні!
З великою повагою та шаною, начальник Кіровоградського гарнізону полковник Я.О.Кучер


Шановні друзі! Від щирого серця вітаємо вас із наступаючим Новим 2015 роком та Різдвом Христовим!

Кіровоградського обласного художнього музеюЦі свята є одними з найсвітліших і найрадісніших, що приносять до наших осель світло та приємні несподіванки, є своєрідними вісниками оновлення й найбажаніших сподівань.
Нехай у Новому році над усіма домівками буде мирне небо та поруч будуть щирі і вірні друзі!
Від усього серця бажаємо вам щедрої долі, міцного здоров’я, радості та гармонії кожного дня!
Нехай життя здається добрим дивом, цікавим, щасливим, радісним, а мир, злагода, благодать і повний кошик найзаповітніших мрій стануть найкращим подарунком у Новому році!
Щиро зичимо, щоб любов сповнювала ваші серця,
щоб успіх супроводжував у всіх справах, щоб завжди з вами були увага і кохання рідних та друзів.
Зі святом!

З повагою

від колективу Кіровоградського обласного художнього музею Директор музею Тетяна Ткаченко


Дорогі кіровоградці і жителі області! Від щирого серця вітаю вас з Новим 2015 роком та Різдвом Христовим!

Нехай ці прекрасні зимові свята принесуть вам мир, впевненість у майбутньому, достаток і злагоду, подарують нові приємні зустрічі, хороші враження, нові професійні здобутки. Хай здійсняться усі ваші мрії й реалізуються плани. Нехай поруч з вами завжди будуть вірні друзі, а дім повниться Божим благословенням, світлом і теплом від щастя, кохання, добра й радості. Хай удача та успіх супроводжують вас повсякчас.
Щиро зичу, щоб Різдвяна зоря запалила у ваших серцях вогонь віри та любові, надії й оптимізму, щоб святвечірня кутя була смачною і весело звучали колядки. Хай береже вас і ваших рідних Господь!
Зі святом!

З повагою,
начальник Управління ДСНС України у Кіровоградській області генерал-майор служби цивільного захисту Віктор Федорчак


Уважаемые кировоградцы!  Примите искренние и сердечные поздравления с Новым годом и Рождеством Христовым!

Чрезвычайно сложным и болезненным стал для нас, украинцев, 2014 год. Дорогой ценой пролитой крови, искалеченных жизней и израненных душ он вдохнул в нашу нацию дух патриотизма, научил объединяться, бороться и быть сильными.

Ростислав Масло, директор Кировоградского РУ ПриватБанка Мы не можем находиться в стороне от тех событий, которые происходят в Украине. ПриватБанк тоже стремится каждым своим шагом помогать установлению национального сознания украинцев, делать все возможное для нашей самоидентификации в сложное для страны время.

ПриватБанк взял направление на патриотизм и поддержку нашего народа. Мы запустили серию карточек с патриотическим дизайном, установили флаги Украины на фасадах отделений банка. Это не дань моде, а наш сознательный выбор, поддержка национальной идеи и отображение настроив в обществе.

Мечтою сотрудников ПриватБанка есть мир на нашей земле. Банк постоянно оказывает помощь украинской армии. В этом году коллектив ПриватБанка единогласно отказался от проведений новогодних корпоративов, направив запланированные на празднование средства на помощь раненым бойцам АТО.

Каждый из нас ощущает социальное напряжение, но надеемся, что все одолеем и выстоим. Поскольку своими поступками ми, украинцы, доказали, что имеем сильную волю, несокрушимый дух и непоколебимую веру.

Пусть на пороге Нового 2015 года каждый вспомнит тех героев, благодаря которым мы живем и имеем надежду на светлое будущее! Желаю, что б в эти праздничные дни в семьях кировоградцев господствовали тепло и любовь, а уверенность в стабильности завтрашнего дня и в дальнейшем вы ощущали вместе с ПриватБанком!

Ростислав Масло, директор Кировоградского РУ ПриватБанка


Шановні кіровоградці та жителі області!
2014-й ввійде в історію нашої держави, народу, кожного співвітчизника як рік, сповнений випробувань та значимих подій, що назавжди вкарбуються в пам’ять усвідомленням найціннішого – ми єдина велика родина.
У нас є привід для гордості, адже спільне подолання труднощів стало життєвим уроком, який ще більше зміцнив почуття патріотизму, відповідальності за долю країни, а, значить, і майбутнє наступних поколінь.
Попереду непростий шлях, але прийдешні свята дарують світлу надію на мир і спокій, вселяють віру у власні сили, надихають на добрі справи і гідні вчинки.
Шановні земляки, прийміть найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим!
Будьте цілеспрямованими, впевнено йдіть до своєї мети, не залишайте у біді того, хто потребує допомоги.
Міцного здоров’я, благополуччя, щастя і добра вам!
Веселих свят!

З повагою
начальник УМВС України
в Кіровоградській області
Анатолій Вітюк


Шановні колеги, друзі, платники!

Від колективу Кіровоградської ОДПІ щиро вітаю Вас з Новим роком та Різдвом Христовим!
Нехай магічна чарівність цих свят буде в посмішках Ваших близьких, урочистих вітаннях, особливій теплоті, радості, які створюють дивовижне відчуття світла, злагоди і щастя.
Зичу здоров’я, здійснення всіх бажань і надій, успіхів у справах, щоб кожен день був наповнений благополуччям та мудрістю, яка допоможе здолати всі негаразди.
Від усієї душі привітайте один одного, обопільно пробачте минулорічні образи і випадкові незгоди, адже саме в цьому суть християнських поривань до кращого життя.
Від усього серця бажаю радості, любові, достатку в домі, щасливої та щедрої долі, а впевненість у завтрашньому дні хай назавжди наповнює Ваші серця!

 

З повагою,
начальник Кіровоградської ОДПІ
Сергій Тертичний


Шановні друзі!

Прийміть наші щирі вітання з Різдвом Христовим та Новим роком. 2014-й був складним і доленосним для нашої держави. Хочемо побажати, щоб 2015-й став роком повернення миру в Україну, розвитку, процвітання. Щоб він відкрив для кожного з Вас нові можливості, допоміг реалізувати задумані амбітні плани та ідеї, зробити все те, про що мріяли у році попередньому. Щоб у Ваших родинах був затишок, взаєморозуміння, достаток. Ви відчували турботу, тепло, любов близьких Вам людей, а робота приносила задоволення та дозволяла в повній мірі реалізувати себе!

Щастя Вам, міцного здоров’я і здійснення всіх найзаповітніших мрій. З Новим Роком!

Футбольний клуб "Зірка" (Кіровоград)


Вельмишановне панство!
Від щирого серця вітаємо Вас з наступаючим Новим Роком! Зичимо Вам міцного здоров'я, творчих натхнень, здійснення ваших
професійних планів, особистих бажань та усіх мрій та задумів.

Нехай Новий рік принесе Вам тільки добробут, благополуччя, родинне тепло та злагоду, щирих друзів та партнерів, шани та любові від рідних та близьких Вам людей, щасливих та яскравих подій та усього самого найкращого!

Від Товариства Червоного Хреста м. Світловодськ


Читайте также: С Новым 2015 годом!


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool