Кіровоград: засуджено пенсіонера-педофіла

Березень 03, 2014 | Стрічка | Переглядів: 1033 | Коментарі: 0

За вчинення розпусних дій відносно 9 малолітніх хлопчиків засуджено кіровоградця пенсійного віку, який неодноразово притягався до кримінальної відповідальності за злочини проти статевої свободи та недоторканності.

Чоловікові інкримінувалося вчинення розпусних дій відносно малолітніх осіб, задоволення статевої пристрасті неприроднім способом вчинене відносно малолітнього, зберігання порнографічної продукції з метою збуту та розповсюдження серед неповнолітніх зображень порнографічного характеру.
Причетність до інкримінованих злочинів підсудний категорично не визнавав та запевняв суд у своїй невинуватості.
Проте, у ході судових дебатів державним обвинувачем була послідовно доведена причетність підсудного до вчинення вказаних злочинів. На основі беззаперечних фактів, апеляційним судом Кіровоградської області чоловіка визнано винним за низкою статей Кримінального процесуального Кодексу України та засуджено до 11 років позбавлення волі з конфіскацією порнографічної відеопродукції, засобів її виготовлення та демонстрування.
Варто зазначити, що на момент скоєння злочину найменшому потерпілому було лише 5 років.

Прес-служба прокуратури області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool