З Днем Конституції України!

Червень 28, 2009 | Стрічка | Переглядів: 1553 | Коментарі: 0

Прийняття Основного Закону держави ознаменувало новий важливий етап конституційного розвитку української державності. Український народ обрав свій шлях до самостійного цивілізованого життя, і у цьому напрямку зроблено немало дуже важливих справ. Одна з них – прийняття Конституції України. Саме Конституція закладає надійний фундамент для об’єднання всіх прогресивних сил суспільства в ім’я кращого майбутнього нашої Батьківщини. Конституція – це об’єктивний і закономірний результат суспільного розвитку нашої країни. В ній закладено основу переходу до реалізації ключової конституційної формули: людина-сім’я-суспільство-держава. Людина – вища цінність, гуманізм – вища мета розвитку будь-якої демократичної країни. Так давайте виходити з того, що Україна починається з кожного з нас і нам під силу збудувати суспільство, де панували б гуманізм, демократія, закон і справедливість. Тож бажаємо вам щастя і успіхів в усіх ваших діяннях на благо рідного міста та Української держави.

Міський голова В.Пузаков Секретар міської ради Р. Мишериченко

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool