Ювілейні змагання ФСТ «Динамо» України на Кіровоградщині

Червень 18, 2009 | Стрічка | Переглядів: 1997 | Коментарі: 0

У 1924 році це було перше фізкультурно-спортивне товариство в державі, воно об’єднало працівників та військовослужбовців правоохоронних відомств. Нині ж його історія вже вимірюється десятиліттями, а здобутки - олімпійськими медалями, світовим та європейським чемпіонством динамівців. З нагоди річниці ФСТ «Динамо» України в рамках програми комплексних змагань «Динаміада - 2009» з 16 по 18 червня на Кіровоградщині проходили чемпіонати Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України з гирьового спорту та легкоатлетичного кросу.  Урочисте відкриття змагань відбулося на Фортечних валах, привітав учасників з початком спортивного турніру заступник голови Центральної ради ФСТ «Динамо» України Володимир Псюк. Позмагатись в чемпіонатах до Кіровограду приїхали збірні команди представників силових структур з усіх областей України та Автономної Республіки Крим, загалом більше 300 спортсменів. У перший день, 17 червня, представники правоохоронних структур боролись за звання найкращого у чемпіонаті з гирьового спорту. Цього ж дня пройшли і змагання з легкоатлетичного кросу. Свої сили на дистанції 2 км випробовували жінки, а на 2, 4 та 6 км – чоловіки. 18 червня динамівці продовжили змагання за перемогу в турнірі з легкоатлетичної естафети. По завершенню відбулося закриття чемпіонатів, а переможці і призери отримали нагороди з рук заступника голови Центральної ради ФСТ «Динамо» України Володимира Псюка. У загальнокомандному заліку з гирьового спорту третє місце посіли спортсмени з Харківської області, друге – динамівці з Полтавської області, а на найвищу сходинку п’єдесталу піднялася команда з міста Києва. Харківчани здобули третє місце і в загальнокомандному заліку з легкоатлетичного кросу, другими до фінішу прибули динамівці з Львівської області, а лідерами змагань стали представники ФСТ «Динамо» України з Івано-Франківської області.

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool