В Олександрійському районі обгоріла 6-місячна дівчинка

Лютий 13, 2009 | Стрічка | Переглядів: 2706 | Коментарі: 0

Меншенька  Юлечка спала в своєму ліжечку, старшенька Віка тихенько гралася на ньому. Але, коли жінка через 15 хвилин повернулася в будинок, густий дим вже наповнив кімнату. Віка, з винуватим виглядом, стояла в коридорі. Мати, не гаючи ні хвилини, кинулася до молодшої доньки. Навпомацки вона дісталася до ліжка та, замотавши в куртку, віднесла її  та старшу до сусідки. Сама ж почала кликати на допомогу. Як повідомляє  «FotoInform», про пожежу до оперативно-диспетчерської служби Олександрійського міського управління повідомив перехожий. До приїзду рятувальників карета швидкої допомоги, яку викликали першою, доставила жінку з немовлям до реанімаційного відділення Олександрійської міської лікарні. Стан дитини вкрай тяжкий. Фахівці встановили - причиною пожежі стали пустощі з сірниками старшої дівчинки, в результаті чого зайнялася постіль на якій спала  шестимісячна дитинка. Шановні батьки! Не залишайте дітей без нагляду, адже це може мати жахливі наслідки!

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool