У 5-ох магазинах виявлні великі торгівельні надбавки.

Березень 05, 2009 | Стрічка | Переглядів: 2665 | Коментарі: 0

Як повідомляє  «FotoInform»,  до суб’єктів  підприємницької діяльності застосовано економічні санкції на суму 0,2 тис. грн., надіслано приписи  з вимогами про усунення виявлених порушень. Одну посадову особу притягнуто до адміністративної відповідальності на суму 0,1 тис. грн. Попереджено обрахування споживачів на суму 3,0 тис. грн. Перевіркою магазину «Продтовари» ГВП «Богдан» Петрівського РСТ, с. Новий Стародуб, Петрівський район, встановлено, що реалізація макаронних вирбів, круп, сметани, здійснювалась із застосуванням торговельних надбавок в розмірах від 15,8% до 32,7% замість гранично встановленої 15,0%. Перевіркою магазину «Ягідка» ПП Іванченко Т.І. (м. Кіровоград), встановлено, що олія, цукор, молоко, масло вершкове, крупи, ковбаси варені реалізувались із застосуванням торговельних надбавок в розмірах від 15,1% до 30,0%  замість гранично встановленого рівня 15,0%. Перевіркою магазину «Стимул» ПП Брагар І.В. (м. Кіровоград), встановлено, що яйця курячи реалізувались із застосуванням торговельної  надбавки 35,6%  замість гранично встановленого рівня 15,0%. Перевіркою павільйону «Подорожник» ПП Шпак Ю.М.  (м.Олександрія), встановлено, що ковбаси варені реалізувались із застосуванням торговельних надбавок в розмірах від 20,0% до 30,0%  замість гранично встановленого рівня 20,5%.

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool