Рятувальники МНС запобігають корупції

Лютий 05, 2009 | Стрічка | Переглядів: 2966 | Коментарі: 0

Як повідомляє  «FotoInform», зокрема, організовуються заходи, спрямовані на захист та забезпечення безпеки посадових осіб підрозділів ГУМНС України в області та членів їх сімей від злочинних посягань на життя, здоров'я, честь і добропорядність. До основних завдань сектора також можна віднести виявлення та попередження разом із правоохоронними органами  правопорушень. Співробітники сектору постійно впроваджують профілактичні заходи для всебічної та об'єктивної перевірки проявів зловживання службовим становищем працівниками головного управління, проводять аналіз стану правопорушень у підпорядкованих підрозділах. Тож, шановні громадяни, звертаємось до вас з проханням:  якщо у вас є інформація  про протиправні дії, зловживання службовим становищем працівниками підрозділів МНС, якщо  ви бажаєте отримати відповідь на запитання стосовно роботи  органів ГУМНС, які здійснюють наглядову діяльність, якщо у вас є зауваження, побажання — до ваших послуг телефони довіри ГУМНС України в області 39-75-25 та 39-75-79. Конфіденційність розмови та анонімність дзвінка гарантуємо. Телефон сектора запобігання правопорушенням та внутрішніх розслідувань (0522) 22-05-42 (тел., факс).

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool