Протягом трьох місяців зловмисники «обібрали» 10 квартир

Червень 15, 2009 | Стрічка | Переглядів: 1649 | Коментарі: 0

Підозрювані мешкали в одному з районів міста і товаришували ще з дитинства, та й були майже однолітки, їх вік від 24 до 26 років. Двоє з них вже мають судимість, втім висновки з такого досвіду так і не зробили.  Розпочали молодики своє полювання на помешкання заможних громадян три місяці тому. Про це «FotoInform» повідомила ВЗГ УМВС України в Кіровоградській області. Обирали квартири випадково, довго не стежили, а показником достатку господарів для них були гарно і по-сучасному вбрані вікна. Не менш важливою умовою у виборі хлопців були помешкання, що знаходились на першому поверсі та мали пластикові вікна. Вночі, саме через такі вікна, злодії потрапляли до квартир. Цікавили молодиків лише гроші, золоті вироби та невелика за розміром апаратура, а саме: цифрові фотоапарати, відеокамери, ноутбуки, комп’ютери і телевізори.  Прикраси чоловіки здавали одразу в ломбард. Гроші витрачали на наркотичні засоби або програвали на ігрових автоматах. Протягом трьох місяців зловмисники «обібрали» 10 квартир, всього викрали на загальну суму більше 70 тисяч гривень. Єдиний раз хлопці прорахувались і залізли до квартири пенсіонерки, звідти прихопили лише банківську пластикову картку. Через необережність, прикріпивши до картки таємний код, потерпіла лишилась без пенсії. У ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники міліції затримали усіх трьох підозрюваних у крадіжках, викрадене частково вилучено. По даному факту порушено кримінальну справу, проводиться слідство.

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool