Одеська залізниця закликає водіїв дотримуватися правил дорожнього руху

Березень 03, 2009 | Стрічка | Переглядів: 2326 | Коментарі: 0

Як повідомив «FotoInform» сектор взаємодії з  ЗМІ  Одеського залізничного регіону, найбільша кількість ДТП (13 випадків) сталася на переїздах без чергового, обладнаних сигналізацією, через нехтування водіями автомобілів сигналів, що забороняють рух. У поточному році станом на 26 лютого з вини автомобілістів на Одеській залізниці вже сталося 2 транспортні пригоди. Утім, кількість аварій зменшилася на одне ДТП порівняно з відповідним періодом 2008 року. Подібна тенденція до зменшення ДТП спостерігається і за результатами 2008 року: у минулому році на Одеській залізниці сталося на 14 дорожньо-транспортних подій менше, ніж у 2007-му. Залізничники в черговий раз закликають водіїв дотримуватися правил дорожнього руху при перетині залізничних переїздів та не створювати аварійні ситуації, які можуть призвести до трагічних наслідків. Довідка З 17 листопада 2008 року при виїзді водіїв на залізничний переїзд на заборонний сигнал світлофора чи жест чергового по переїзду, при закритому шлагбаумі або коли до переїзду наближається поїзд, водії наражаються на штраф від 20 до 25 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Також певні порушення ПДР при перетині залізничних переїздів можуть каратися позбавленням права керування транспортними засобами на строк від одного до двох років чи суспільними роботами на термін від 40 до 60 годин.

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool