Одеська залізниця обирає кращого провідника

Березень 11, 2009 | Стрічка | Переглядів: 3036 | Коментарі: 0

Як повідомила  «FotoInform», прес-служба Одеської залізниці, за результатами змагань перше місце посіла Вікторія Шміт (провідник фірмового поїзда «Чорноморець» №106 Одеса—Київ), друге — Сергій Дремлюга (провідник фірмового поїзда «Таврія» №650 Одеса—Сімферополь), третє — Ольга Трофименко (провідник фірмового поїзда №60 «Чайка» Одеса—Харків). Цей конкурс проводиться щорічно з метою підвищення якості та культури обслуговування пасажирів, удосконалення системи надання послуг, сприяння обміну передовим досвідом та підвищенню рівня професійної майстерності провідників. Спеціально створені комісії перевіряють знання технічної складової обладнання вагону, нормативних документів, етики поведінки, а також кмітливість і вміння владнати конфліктні ситуації з пасажирами, оригінальність виконання завдань. Наразі конкурс на звання «Кращий провідник» серед провідників пасажирських вагонів та вагонів моторвагонного рухомого складу в поїздах підвищеного комфорту продовжується. Кращих серед кращих вибирають у інших підрозділах магістралі: пасажирському вагонному депо Миколаїв, вагонних дільницях станцій Знам’янка та Шевченко. 24 березня 2009 року, у другому турі змагань, що відбудеться на базі пасажирського вагонного депо Одеса-Головна, буде названо претендентів, які представлятимуть Одеську залізницю на загальноукраїнському конкурсі. Фінальний тур, у якому змагатимуться провідники всіх шести залізниць України, запланований на третю декаду травня.

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool