Обережно, гроза!

Червень 10, 2009 | Стрічка | Переглядів: 1548 | Коментарі: 0

Тому, шановні громадяни,  якщо негода застала вас на вулиці – дотримуйтесь елементарних правил безпеки: у разі сильного шквалистого вітру не стійте поруч з об’єктами, які можуть обірватися і впасти, під час грози ні в якому разі не ховайтеся під деревами, не біжіть; якщо ви їдете на автомобілі – зупиніться, але  з салону не виходьте, зачиніть вікна. Слід уникати металевих парканів, стін та не користуватися парасольками, адже в них є металеві дроти, які притягують електричні розряди. З цієї ж причини у грозу не можна їздити на велосипеді та мотоциклі, задля власної безпеки краще вимкнути мобільний телефон, оскільки вхідний дзвінок може стати причиною попадання блискавки. У разі виявлення обірваних  електродротів відразу телефонуйте до енергопостачального підприємства чи служби порятунку “101”. Якщо під час грози ви знаходитеся вдома, обов’язково  зачиніть всі вікна, щоб у приміщенні не було протягу та без крайньої необхідності не виходьте на вулицю. Бережіть своє життя та життя близьких і дорогих вам людей!

Прес-служба ГУМНС в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool