Надзвичайні події в Кіровоградській області з 3 по 4 червня 2009 року

Червень 04, 2009 | Стрічка | Переглядів: 1266 | Коментарі: 0

03.05.2009 м.Кіровоград, Кіровський район, садове товариство «Тімірязєва»: внаслідок необережного поводження з вогнем невстановленої особи виникла пожежа 20 кв м сухої трави на відкритій території. З цієї ж причини у м.Долинська, поблизу гаражного товариства «Антилопа», горіло 40 кв м сміття на відкритій території, а на вул. Амурській, що в обласному центрі, згоріло 80 кв м сміття. 03.05.2009 м.Олександрія, смт Димитрово: через необережне поводження господаря з вогнем під час куріння виникла пожежа 2 кв м домашніх речей у житловому будинку. 03.05.2009 м.Олександрія: виникла пожежа 10 кв м покрівлі господарчої споруди у домоволодінні пенсіонерки. Причина встановлюється. 03.05.2009 Олександрійський район, с.Головківка: виявлено артилерійський снаряд часів Великої Вітчизняної війни. Ще один снаряд знайдено у с.Назарівка Кіровоградського району. Знешкодження цих боєприпасів піротехніки МНС планують 4 червня поточного року. 04.05.2009 м.Кіровоград, Ленінський район, вул. Будьонного: необережність під час куріння 27-річного сина господаря стало причиною пожежі домашніх речей та               28 кв м перекриття гаража.

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool