На Кіровоградщині рятувальники МНС тримають паводок під контролем

Лютий 18, 2009 | Стрічка | Переглядів: 2866 | Коментарі: 0

Як повідомляє  «FotoInform», у ході перевірятиметься повнота та реальність розроблених планів реагування в період формування весняної повені, пропуску повеневих вод та ліквідації їх можливих наслідків, готовність територіальних підрозділів МНС до дій в даній ситуації. Зокрема, такі заходи дають можливість удосконалити координацію дій та взаємодію органів управління і сил реагування. Відповідно до тактичного задуму, в ніч з 17 на 18 лютого 2009 року на центральну частину України перемістився потужний південний циклон з поривами вітру до 25 м/сек., інтенсивними опадами у вигляді дощу. Різке підвищення температури повітря викликало інтенсивне танення снігу, що разом з потужним дощем викликало різкий підйом рівнів води у водоймищах (річках та ставках). Очікується   вихід води на заплаву, підтоплення та в найближчий час початок льодоходу. До тренувань залучено районні та міські комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, міські та районні відділи головного управління МНС України в області та інші підрозділи МНС України, управління та відділи з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення районних державних адміністрацій та міськвиконкомів, штаби спеціалізованих служб цивільної оборони області.

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool