На Кіровоградщині рятувальники МНС нагородили своїх колег - учасників бойових дій в Афганістані

Лютий 13, 2009 | Стрічка | Переглядів: 3495 | Коментарі: 0

Як повідомляє  «FotoInform», начальник головного управління генерал-майор служби цивільного  захисту Віктор Федорчак привітав працівників, які служили в Афганістані, і пенсіонерів пожежно-рятувальної служби. За свою мужність і відвагу при виконанні службового обов’язку, сумлінну і високопрофесійну працю вони отримали відзнаки та грошові премії. Так, Почесну відзнаку МНС України отримав начальник Бобринецього районного відділу підполковник служби цивільного захисту Микола Івашкін, Нагрудний знак «Кращому працівникові пожежної охорони» - водій пожежно-рятувальної служби смт Олексанрівка Володимир Подвиг. Зокрема грошову премію головного управління отримали працівники ремонтно-будівельної групи Валентин Твердоступ та Олександр Семенов, пенсіонер пожежно-рятувальної служби Олександр Безеда.

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool