На Кіровоградщині МНСник врятував під час пожежі свого сусіда

Лютий 10, 2009 | Стрічка | Переглядів: 2815 | Коментарі: 0

Один із мешканців – Олег Гулаков – головний спеціаліст сектору телекомунікацій систем та інформатизації ГУМНС у Кіровоградській області, відчувши щось неладне вийшов на сходову клітину. Ідучи на запах, Олег Петрович почав спускатися на поверхи нижче. Виявилося, що дим йшов із квартири №189 на п’ятому поверсі.  Чоловік одразу попередив сусідів, які вже на той час зателефонували до Служби порятунку «101» та разом із двома іншими мешканцями будинку вибив двері. Та у квартирі було настільки темно, що Олег Гулаков вирішив піти додому за ліхтарем, аби знайти у квартирі свого сусіда Юрія Лобанова,  який мав бути вдома. Не чекаючи на підмогу рятувальників він сміливо зайшов у середину та почав шукати Юрія Вікторовича. В цей час вогонь став набирати обертів. Олег Петрович досить швидко знайшов  чоловіка та витяг на сходову клітину. Тут вже допомогли бійці МНС. Хлопці винесли його на вулицю та віддали лікарям. 57-річного погорільця з опіками тіла 3-4 ступенів доставлено до реанімаційного відділення обласної лікарні. Стан хворого тяжкий. Фахівці встановили – причиною пожежі стало необережне поводження господаря з вогнем під час куріння.

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool