Міліціонери Кіровоградщини позмагалися в міні-футбол

Червень 03, 2009 | Стрічка | Переглядів: 1503 | Коментарі: 0

Турнір проведено за ініціативи ветеранів міського відділу МВС, за підтримки президента професійного футбольного клубу " Олександрія " Миколи Лавренка та міського голови Олексія Скічка. В турнірі взяли участь шість команд міськрайвідділів, обласного управління внутрішніх справ та Кіровоградського юридичного інституту. Результати змагань: 6 місце – Кіровський РВМВС 5 місце - Знам'янський МВМВС 4 місце – Світловодський МВМВС ІІІ місце – Кіровоградський юридичний інститут ІІ місце – Олександрійський МВМВС І місце – Обласне управління МВС Команда – переможець нагороджена дипломом Олександрійської міської ради та яскравим перехідним кубком, а всі команди пам'ятними кубками та призами, які надав президент ПФК" Олександрія" М.М. Лавренко. В своїх промовах на церемонії нагородження і Олексій Омелянович, і Микола Миколайович пообіцяли, що турнір буде традиційним, а географія значно розшириться.

За матеріалами офіційного сайту Олександрійської міської ради


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool