Його порівнюють з великою Вангою.

Березень 06, 2009 | Стрічка | Переглядів: 2956 | Коментарі: 0

І ось я на вулиці Театральній. Відразу впало в очі велике скупчення мікроавтобусів та машин. Коли подивився на номери автомобілів, то зрозумів, що люди приїхали сюди з різних куточків нашої країни. Їх було дуже багато: хтось стояв біля машин, хтось – біля будинку, а щасливчики вже сиділи в коридорі приміщення. Ті, хто приїхав уперше, цікавилися, кого від чого вилікував Віктор Громов. Таких виявилося чимало. – Нехай руки його золоті не знають спокою й надалі, можу  із впевненістю сказати, що він – свята людина, – каже Віра Томашевська із Південноукраїнська. Її землячка Валентина Григорус приїхала вперше, страждає від сильного головного болю, хворіє на гіпертонію. Ледь дочекалася черги, аби потрапити на прийом до Громова – так їй було погано. А вийшовши після прийому жінка зразу відчула полегшення, голова в неї вже не боліла. Зі слів Валентини, у неї начебто розплющилися очі, і вона побачила небо…Кожен, хто входив до кабінету, ділився враженнями, відчуттями. Одним «сеанс» допомагав відразу, а комусь, в кого запущені хвороби, тяжкі випадки, доводиться приїжджати декілька разів. Як повідомляє  «FotoInform», наприклад, Антоніна Володимирівна, яка хворіє на полікістоз двох нирок, уперше звернулася до Віктора Громова торік у вересні, за час, що минув, приїжджала вісім разів. А перед останнім візитом відвідала лікарів та здала аналізи. З’ясувалося, що вони – в нормі.  Жінка отримала надію на одужання! Вона глибоко вдячна Віктору Анатолійовичу та радіє, що доля звела її з такою людиною… Вартість прийому для хворих ніхто не встановлює – кожен платить стільки, скільки може і вважає за потрібне. Із кожним відвідувачем цілитель зустрічається індивідуально. Сеанс триває кілька хвилин. Нарешті я – у кабінеті Віктора Громова. Кімната прийому хворих заставлена іконами, горить свічка. Саме тут позбавляють людей від усіляких недугів. Побачивши Віктора, я серцем відчув його доброту, прагнення допомагати хворим. Громов вірить у Бога і вважає, що коли у Бога вірить людина, яка занедужала, він допоможе їй, а цілитель – разом із ним.

Нині Віктору 39 років, а лікує він людей уже понад двадцять років, тобто більшу частину свого життя. Все почалося тоді, коли він був вихованцем інтернату. 17-річна мама залишила його в пологовому будинку, як тільки почула страшний діагноз – церебральний параліч.  Але хвороба не завадила Віктору допомагати людям. В інтернаті він уперше почав, як сам каже, «бачити» хворобу, наче темний згусток крові, і навчився його прибирати. Хлопчик полегшував страждання інвалідам, лікував хворих дітей, родичів і друзів працівників інтернату. В інтернаті Віктор перебував до 26 років. А потім почав приймати своїх перших пацієнтів в однокімнатній квартирі, яку йому подарував один із вдячних зцілених. Нині він проводить прийом у великому просторому приміщенні, адже в однокімнатній квартирі почало бракувати місця. Кожного дня цілитель приймає більше ста людей, з раннього ранку до пізнього вечора, залишивши собі лише кілька годин для сну та відпочинку. Верхньодніпровський чудотворець пам’ятає всіх своїх відвідувачів і радіє кожному випадку одужання. На прийом до нього привозять багато дітей з різними захворюваннями. Є діти, хворі на ДЦП, які після його сеансів починають краще рухатися і навіть ходити. Діти тягнуться до Віктора Громова, відчуваючи його теплоту, турботу. Мама однієї дівчинки, хворої на ДЦП, розповіла мені, що її донька уже почала малювати, а до поїздки у Верхньодніпровськ не могла навіть ручку тримати. Хоча процес одужання – довготривалий, але для такої тяжкої хвороби це вже – великий прогрес. Протягом багатьох років властивості, якими, вважає Віктор Анатолійович, його наділив Господь, розвивалися, і тепер він відрізняє поганих людей від хороших за кілька секунд. Багато хто приходить до нього із цікавості, але їх цілитель не приймає, – мабуть, не хоче витрачати час, що можна використати на лікування по-справжньому хворих. Поганих людей – теж. Тим, кому вже не можна допомогти, Громов каже про це відразу. До їх числа входять ті, у кого рак на пізніх стадіях, тобто вже почалися метастази. Чимало хворих приїжджають до Віктора, маючи останню надію на зцілення. Адже традиційна медицина інколи безсила, трапляється, медики лікують симптоми, а не саму хворобу, і добре, якщо змогли поставити правильний діагноз. А якщо ні – людина залишається сам на сам зі своїми проблемами. І тоді доводиться шукати інші шляхи порятунку. Ось чому Громов став для багатьох останнім шансом на одужання. До Віктора приїжджають на прийом і лікарі. Так нещодавно лікар привіз на діагностику свою дитину. За аналізом крові, сечі медики не змогли встановити діагноз. Цілитель визначив відразу – запалення нирок. Коли лікарі зрозуміли, де шукати причину, діагноз підтвердився. Мені було незручно запитувати про свої хвороби, але я не втримався, і протягом двох секунд діагноз був визначений. Він виявився правильним, адже це захворювання завдає мені неприємностей уже не один рік.

У кімнаті відпочинку Віктора впадає в очі велика кількість його фотографій із відомими людьми не лише України, але й зарубіжжя, серед них – і член родини Ющенка.

Як повідомляє  «FotoInform», мета чудотворця – побудувати церкву у Верхньодніпровську, але йому самому це не під силу, а влада не хоче допомагати. Як вважає Віктор, нині у нас безвладдя, але зовсім скоро відбудуться великі зміни. Серед читачів нашого інтернет-порталу, можливо, є люди, які шукають свій шлях до зцілення. Якщо у вас виникне така необхідність, телефони цілителя ви можете отримати в редакції.

Ігор ФІЛІПЕНКО, фото автора.

(м. Кіровоград – м. Верхньодніпровськ- м. Кіровоград).


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool