До нас «прилетіли» ділитися досвідом

Січень 23, 2009 | Стрічка | Переглядів: 3128 | Коментарі: 0

Про це розповіла співголова фракції Блоку Леоніда Чернівецького у Київській міськраді і координатор Кіровоградської області у згаданому блоці Алла Шлапак. За її словами, «стан, в якому зараз знаходиться Україна, просто вражає. Прийнятий бюджет ставить під загрозу не тільки зриву виплати заробітної плати бюджетникам, а й всі напрацювання, які були досягнуті минулого року». Через це було впроваджено нові джерела надходження фінансування в міський бюджет Києва: поповнення від паркування та готується рішення про повернення енергокомпаній у комунальну власність. Також в планах блоку є введення соціального податку на розкіш, але це поки що залишається всього лиш мрією. Пані Шлапак вважає, що важливо продовжувати реконструкцію об’єктів охорони здоров’я та забезпечувати населення якісними медичними послугами і впроваджувати новітні технології, які зараз практикують в багатьох містах України.

Співрозмовником Алли Шлапак став голова блоку Леоніда Чернівецького на Кіровоградщині Геннадій Заболотний, який, власне, не здивував журналістів тим, що кіровоградський бюджет є недієвим. “Оскільки приймаються безліч програм, але бюджету на них просто банально не вистачає”, – зауважив пан Заболотний. Тому, на сьогоднішній день, залишається тільки вірити словам самого Леоніда Чернівецького, що криза у нас в голові.

Надія Жупаненко, фото Ігоря Філіпенко.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool