На Кіровоградщині запустили платформу «Діалог влади та бізнесу» (ВІДЕО)

Жовтень 16, 2024 | Новини | Переглядів: 181 | Коментарі: 0

Про це повідомив начальник Кіровоградської ОВА Андрій Райкович під час прес-брифінгу.

Задля оперативного вирішення проблем, які турбують бізнес започатковуються регулярні тематичні онлайн зустрічі з бізнесом. До цих зустрічей в залежності від тематики і повноважень будуть залучатися представники ОВА, РВА, громад, профільних міністерств і відомств, їх територіальних підрозділів тощо.

Перша така зустріч відбудеться у цю п’ятницю 18 жовтня о 10.00 год. на платформі ZOOM. Тема: "Бронювання працівників та комунікація з територіальними центрами комплектування та соціальної підтримки".

До участі у заході можуть долучатися усі бажаючі, для цього необхідно зареєструватися за посиланням.

Подальші такі онлайн зустрічі будуть проходити щоп’ятниці, орієнтовно о 10.00 год. Тематика таких зустрічей та участь спікерів будуть визначатися за пропозиціями бізнесу.

Свої проблемні питання та пропозиції щодо тем і формату зустрічей бізнес може подавати за посиланням.

Крім цього, проблемні питання та пропозиції можна направляти департаменту економічного розвитку та торгівлі ОВА щотижня з понеділка по п’ятницю з 8.00 до 16.00 год. за телефоном (0522) 24 34 86 або на електронну адресу Dialog.biznes.kr.oda@gmail.com. 

джерело


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool