Втрачена перемога кіровоградської "Зірки"

Липень 17, 2014 | Спорт | Переглядів: 1624 | Коментарі: 0

На навчально-тренувальному зборі кіровоградська «Зірка» в товариському матчі зіграла внічию з угорською командою «Спартакус».

Ми вели в рахунку 2:0, але не змогли втримати перевагу в рахунку. Мали можливість ще збільшити рахунок, але самі пропустили. Є над чим працювати. Завтра зіграємо з дублем «Говерли». Проти дублю ужгородської команди зіграють ті футболісти, які не брали участь в матчі із «Спартакусом». Матчем із ужгородцями завершуємо цей збір», - зазначив головний тренер команди Анатолій Іванович Бузнік.

«Зірка» (Кіровоград) - «Спартакус» (Ньїредьхаза) - 2:2 (2:1).
«Зірка»: Поштаренко Павло, Фатєєв Дмитро (Родіна Вадим, 68), Чередніченко Ігор, Бочкур Роман (новачок, 68), Мостовий Андрій, Сокуренко Віталій (Рожок Сергій, 68), Баранець Григорій, Баранець Борис (Тітов Дмитро, 81), новачок (Рибалко Микола, 68), Осадчий Дмитро (новачок, 62), Чичиков Олексій (Загальський Ігор, 75).
Голи: 1:0 – Баранець Григорій (5), 2:0 – новачок - (27, пен), 2:1 - ? (43), 2:2 - ? (52).

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool