Кіровоградці стали Чемпіонами Кубку світу (фото)

Грудень 18, 2013 | Спорт | Переглядів: 1991 | Коментарі: 0

Відбувся Кубок світу з пауерліфтингу за версією федерації WPA, де Кіровоградську команду представляли спортсмени: Кондратенко Сергій у категорії – відкрита категорія від 24-39 років та Шкатула Микола – мастерс: від 55-59 років.

Наші спортсмени, кожен у своїй ваговій категорії стали Чемпіонами Кубку світу. За програмою: жим штанги лежачі, Кондратенко Сергій у ваговій категорію – 100кг. зумів підняти вагу – 200кг. А Шкатула Миколай серед ветеранів спорту у ваговій категорії – 90кг. підняв вагу – 155кг.
Свій річний старт та тренування Микола Шкатула розпочав у атлетичному залі центру дитячої та юнацької творчості «Центр-Юність», що у селищі Новому, під керівництвом МС СРСР з важкої атлетики – Михайлова М.А. і у квітні місяця 2013 року на чемпіонаті Україна за версією федерації – AWPC, посів 1 місце – 140кг. жив штанги лежачі.
На чемпіонаті СНГ за версією федерації –RAW -100% жим штанги лежачі у ваговій категорії 90кг. посів 1 місце – 145кг.
У вересні на чемпіонаті Європи посів 1 місце за версією федерації УБФП – 145кг.
І перед Кубком світу у жовтні місяці в м. Кривий Ріг на Кубок України посів 1 місце – 152,5кг.
Колектив ЦДЮТ «Центр-Юність» бажає Миколі Андрійовичу Шкатулі подальшого спортивного росту та дякує йому за патріотичне виховання підростаючого покоління.

Кіровоградці стали Чемпіонами Кубку світу (фото)

Кіровоградці стали Чемпіонами Кубку світу


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool