Кіровоградська «Зірка» провела останній спаринг

Березень 24, 2014 | Спорт | Переглядів: 1412 | Коментарі: 0

«Зірка» в Туреччині провела свій останній товариський матч в рамках підготовки до другої частини чемпіонату.

 

 

 

В першому таймі протистояння з казахським «Гефестом» кіровоградська команда втратила кількох чудових можливостей забити: не поталанило Андрію Мостовому, Дмитру Осадчому та Олексію Чичикову. А на початку другого тайму Олексій Чичиков не реалізував «побачення» з голкіпером суперника. Та все ж на 71-ій хвилині матчу після подачі з кутового Олександр Кочура результативно замкнув передачу на дальню штангу воріт казахів. Але, на жаль, кіровоградська команда не змогла втримати перевагу в рахунку. Вона не лише дозволила супернику зрівняти рахунок, а й забити переможний м’яч (футболіст «Гефеста» поцілив у дев’ятку воріт «Зірки»). Відзначимо, що при рахунку 1:1 арбітр не призначив очевидне пенальті у ворота «Гефеста». В підсумку матч завершився на користь «Гефеста» - 1:2.
Кіровоградська «Зірка» в Туреччині перебуватиме до 25 березня, після чого повернеться до Кіровограду, де буде готуватися до матчу із харківським «Геліосом».

Зазначимо, що матч 21-го туру чемпіонату «FAVBET Ліга 1» «Зірка» - «Геліос» відбудеться 29 березня в селі Головківка Олександрійського району. Початок матчу о 15.00.

«Зірка» (Кіровоград) – «Гефест» (Караганда) - 1:2 (0:0).
23 березня 2014 року. Початок матчу о 16.30. Туреччина. Анталія. Стадіон готелю «Titanic». Міжнародний товариський матч.
«Зірка»: Козаченко Дмитро, Бочкур Роман, Чередніченко Ігор, Родіна Вадим к/к (Степанов Андрій, 78), Мостовий Андрій (Фатєєв Дмитро, 53), Баранець Григорій, Кочура Олександр, Осадчий Дмитро (Загальський Ігор, 58), Галенко Ярослав, Чичиков Олексій, Баранець Борис.
Голи: 1:0, Кочура Олександр (71), 1:1 (76), 1:2 (82).

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool