Кіровоградська "Зірка" програла свій перший спаринг

Липень 08, 2014 | Спорт | Переглядів: 1781 | Коментарі: 0

На навчально-тренувальному зборі, який відбувається на Закарпатті, кіровоградська «Зірка» провела перший спаринг. Суперником була дніпродзержинська «Сталь».

Небагаточисельні атаки дніпродзержинської команди принесли перемогу. В атаці футболістам «Зірки» не вдалося створити небезпечні моменти. В обороні і середній лінії, на жаль, були допущені помилки. Наступний свій спаринг кіровоградська команда проведе 9 липня. Суперником буде ФК «Середнє».

«Зірка» (Кіровоград) – «Сталь» (Дніпродзержинськ) - 0:2 (0:1).
«Зірка»: 1 тайм. Козаченко Дмитро, Родіна Вадим, Фатєєв Дмитро, Чередніченко Ігор, Мостовий Андрій, Рожок Сергій (Сокуренко Віталій, 30), Баранець Борис, Баранець Григорій (Рудницький Іван, 30), Осадчий Дмитро, новачок, Чичиков Олексій.
2 тайм. Поштаренко Павло, Бочкур Роман, Допілка Олег, новачок, новачок, Рудницький Іван (Загальський Ігор, 60), новачок, Сокуренко Віталій (Кривошей Єгор, 60), Тітов Дмитро, Рибалка Микола, Самойленко Вячеслав.
Голи: ? (20), ? (46).

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool