Кіровоградська команда перемогла команду Прем’єр-Ліги України

Березень 01, 2014 | Спорт | Переглядів: 1500 | Коментарі: 0

В Алушті на навчально-тренувальному зборі кіровоградська команда провела черговий товариський матч. Суперником була команда Прем’єр-Ліги України «Севастополь».

З перших хвилин матчу обидві команди старалися вразити ворота один одного, граючи «без розвідки». Та все ж атаки кіровоградської команди були більш небезпечними. Особливо активним на старті зустрічі був Сергій Рожок, який двічі загрожував воротам Олега Чуваєва. В обох випадках м’яч пролетів мимо воріт севастопольців. На 15-ій хвилині матчу вже Володимир Танчик загрожував воротам «Зірки» - поруч із стійкою воріт. А через три хвилини підопічні Миколи Федоренка організували результативну атаку: Григорій Баранець опинився в потрібний час у потрібному місці й, опрацювавши м’яч, влучно пробив – 1:0. У наступній атаці «Зірка» мала шанс подвоїти перевагу в рахунку – Олег Чуваєв парирував удар Сергія Рожка. На далі до завершення першого тайму матчу севастопольці провели кілька небезпечних атак, але їх вміло зупиняли оборонці кіровоградців. Найбільш небезпечний момент створив Артур Карноза. А на 39-ій хвилині матчу Олег Чуваєв «потягнув» удар Ігоря Загальського під перекладину. За рахунку 1:0 на користь «Зірки» команди пішли на перерву.
Другий тайм розпочали активніше футболісти «Севастополя». І на 50-ій хвилині матчу Андрій Степанов у власному майданчику на думку арбітра порушив правила проти Володимира Танчика. Пенальті впевнено реалізував Сергій Кузнєцов, розвівши м’яч і голкіпера по різним кутах воріт – 1:1. Зрівнявши рахунок, севастопольці ще більш активізувалися, але захист кіровоградської «Зірки» не дозволив їм створили стовідсоткові моменти. Підопічні Миколи Федоренка не лише вистояли, а й на останніх хвилинах матчу вирвали перемогу. На 90-ій хвилині Ярославу Галенку не вдалося переправити м’яч у ворота Литовки – останній дотягнувся до «круглого». Через хвилину Олександр Кочура за розмови з арбітром відразу отримав червону картку. По при меншість, «Зірка» у компенсовані хвилини змогла проявити характер: Дмитро Осадчий своїм шансом скористався сповна – 2:1. Кіровоградська «Зірка» здобула заслужену перемогу над командою Прем’єр-Ліги України, проявивши волю до перемоги. Наступний свій матч на навчально-тренувальному зборі «Зірка» планує зіграти 3 березня. Суперник «Нафтовик-Укрнафта».


«Зірка» (Кіровоград) – ФК «Севастополь» (Севастополь) – 2:1 (1:0).
1 березня 2014 року. Алушта. Стадіон «Спартак». Початок матчу о 14.00. + 12 С. Товариський матч.
«Зірка»: Новачок, Бочкур, Степанов к/к, Чередниченко, Фатєєв, Баранець Б. (Бурдіян, 89), Рожок, Баранець Г. (новачок, 84), Самойленко (Осадчий, 61), Чичиков (Галенко, 69), Загальський (Кочура, 61).
ФК «Севастополь»: Чуваєв (Литовка, 46), Неплях (Воронін, 46), Причиненко, Танчик (Коваль, 62), Кожанов (Лисенко, 46), Карноза (Павлов, 62), Ковпак (Кузнєцов, 46), Фертов, Ярошенко (Фарлей, 63), Караваєв (Федорів, 46), Новак (Міщенко, 62).
Голи: 1:0, Баранець Г. (18), 1:1, Кузнєцов (пен) (51), 2:1, Осадчий (90+3).
Попередження: Баранець Г. (69) - Неплях (36), Фертов (58).
Вилучення: Кочура (90+2).

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool