Кіровоград спортивний

Лютий 18, 2014 | Спорт | Переглядів: 1470 | Коментарі: 0

Пропонуємо Вашій увазі спортивні бліц-новини

15 лютого в спортивній залі факультету фізичного виховання Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка відбулися матчі чемпіонату України з баскетболу серед жіночих команд вищої та першої ліги. Кіровоградські команди «Єлисавет-Баскет» та «Єлисавет-Баскет-2» зустрічалася з командою вищої ліги БК „Інтерхім-СДЮШОР № 2” з міста Одеси та командою першої ліги БК «Чайка» з міста Бердянська. З рахунком 97:42 та 75:68 перемогли кіровоградські баскетболістки.

16 лютого в КЗ „КДЮСШ № 3” відбулася відкрита першість з боротьби дзюдо серед юнаків та дівчат 2002-2005 р.н., присвячена 75-й річниці створення Кіровоградської області. У змаганнях брали участь 32 спортсмени. Переможці та призери були нагороджені дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради.

14-16 лютого у м. Умань відбувся відкритий чемпіонат міста з боксу серед юнаків, в якому брали участь 120 спортсменів. Вихованці КЗ „КДЮСШ № 1” вибороли: Куріненко Кирило – перше місце (вагова категорія 50 кг), Максименко Руслан – друге місце (вагова категорія 57 кг), Стась Владислав, Чемерис Руслан та Алєксєєнко Володимир – третє місце (вагова категорія відповідно - 31,42 та 53 кг). Тренери вихованців - Володимир Панченко та Дмитро Березній.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool