Кіровоград спортивний

Березень 15, 2014 | Спорт | Переглядів: 1571 | Коментарі: 0

12-13 березня комунальному закладі «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 2 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради» проходили ігри чемпіонату області з гандболу серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів у залік обласної спартакіади.

Змагалися 6 команд юнаків та 5 команд дівчат. За підсумками змагань серед юнаків перемогла команда м. Кіровограда. Серед дівчат перше місце завоювала команда Петрівського району.

13 березня в Кіровоградському професійному ліцеї сфери послуг відбулася обласна спартакіада серед учнів професійно-технічних навчальних закладів із шахів і шашок, у якій брали участь 42 учасники.
За підсумками змагань з шахів перемогла команда Кіровоградського ВПУ № 4, друге місце посіла команда Кіровоградського професійного ліцею сфери послуг, третє місце посіла команда Бобринецького ПТУ № 32.
За підсумками змагань з шашок перемогла команда Бобринецького ПТУ № 32, друге місце посіла команда Кіровоградського ВПУ № 4, третє місце посіла команда Новоукраїнського ПТУ № 40.
Переможці та призери змагань нагороджені дипломами Кіровоградського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту України.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool