«Буревісник» впевнено вийшов до 1-4 фіналу Кубка України

Вересень 11, 2013 | Спорт | Переглядів: 1396 | Коментарі: 0

«Буревісник» зіграв матч-відповідь 1\8 фіналу Кубка України з місцевим «Діназом».

Футболістам «Буревісника» вдалося на перших хвилинах матчу-відповіді забити швидкий м’яч: відзначився Тарас Чемерис. Пропустивши м’яч, «Діназ» для того щоб вийти до наступного раунду змагань мав забивати 5 м’ячів, що було їм явно не під силу. До перерви глядачі більше забитих м’ячів не побачили. А у другому таймі команди обмінялися забитими м’ячами з пенальті. На м’яч господарів на старті тайму Олександр Сафонов відповів на 70-ій хвилині матчу. В другому епізоді пенальті було призначено за порушення правил гравцями «Діназа» у власній штрафній площадці проти півзахисника гостей Дмитра Хорольського. І в матчі-відповіді «Буревісник» був сильнішим – 2:1. Звітний матч «Буревісник» провів в наступному складі: Шпак, Сафонов, Шмиговський, Александров (Сафронов, 75), Сідоров (Согутовський, 55), Марущук, Хорольський, Корчинський (Шушпанов, 70), Пономар, Савін, Чемерис (Кєвліч, 75).
То ж за сумою двох матчів 5:1 на користь «Буревісника». Суперником в 1\4 фіналу Кубка України буде «Чайка» (Києво-Святошинський р-н, Київ), яка пройшла «Колос» із Зачепилівки (1:0, 1:1). Перший матч відбудеться 25 вересня в Знам'янці. Матч-відповідь буде зіграно 2 жовтня на полі суперника.
А свій наступний матч «Буревісник» проведе в рамках чемпіонату Кіровоградської області. В суботу, 14 вересня, на міському стадіоні Знам’янки прийме кіровоградський «Олімпік». Початок матчу о 16.00. Підтримайте нашу команду!

Віктор Слюсаренко, прес-служба ФК «Буревісник».
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool