Армспорт у Кіровограді

Червень 16, 2014 | Спорт | Переглядів: 2278 | Коментарі: 0

14 червня в Кіровоградському інституті розвитку людини відбувся ІІІ відкритий чемпіонат м. Кіровограда з армспорту.

У змаганнях брали участь 64 спортсмени з міста Кіровограда та області, а також збірні команди Черкаської, Дніпропетровської та Миколаївської областей.
У змаганні дівчат у відкритій ваговій категорії перемогла Насипайко Анна (м. Кіровоград). Срідну медаль завоювала Юдашкіна Доменіка (м. Нікополь). Третє місце посіла Кравчук Юлія (м. Кіровоград).
Серед юнаків перемогли Перевязко Євгеній (смт. Новгородка) та Фурсов Олександр (м. Казанка).
Серед дорослих у різних вагових категоріях перемогу вибороли: Стукаленко Олег (м. Казанка), Моісєєв Сергій (м. Софіївка) та Кочергін Олександр (м. Кіровоград). У абсолютній ваговій категорії переміг Лосінський Віктор (м. Кіровоград). Друге місце посів Масляник Олександр (м. Сміла). Третім став Барановський Сергій (м. Софіївка).
Переможці й призери змагань нагороджені грамотами, медалями та цінними призами від організаторів змагань.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool