Visa і ПриватБанк запускають першу в Україні платіжну картку Visa Signature

Липень 25, 2019 | Новини регіонів | Переглядів: 1016 | Коментарі: 0

Visa та ПриватБанк представляють нову преміальну картку Visa Signature. Завдяки ексклюзивному вертикальному дизайну та набору привілеїв і сервісів Visa Signature насамперед цікава активним користувачам і мандрівникам.

Картка пропонує набір зручних сервісів та переваг для туристів: від планування та організації поїздки до безпосередньо подорожі. Держателі карток Visa Signature отримують такі можливості:

туристичне страхування (до 500 тис. дол. США), страхування від затримки рейсу та багажу, а також захист покупок, оплачених карткою Visa Signature;

розширений Fast Line та пакування багажу в аеропорту Бориспіль (безкоштовно до 10 на рік);

доступ до комфортних бізнес-залів аеропортів по всьому світі за програмою Lounge Key (безкоштовно до 10 на рік);

знижки до 12% на бронювання готелів та до 35% на бронювання авто по всьому світі.

Крім того, Visa та ПриватБанк пропонують кешбек 5% на купівлю квитків (авіа, залізниця, автобуси). З Visa Signature зручно оплачувати безконтактно – карткою чи телефоном з Apple Pay, Google Pay та Garmin Pay.

Світлана Чирва, регіональний менеджер компанії Visa в Україні та Молдові, в. о. регіонального менеджера в Республіці Білорусь зазначила:

«Сучасний споживач надає перевагу новому досвіду та враженням. Глобальні тренди показують, що споживачі прагнуть пізнати себе в новому середовищі, подивитися на світ, познайомитися з новими культурами і відчути натхнення. В Україні сформувалося «ядро» активних туристів із досить високими вимогами до організації та планування подорожей. Картка Visa Signature є тим універсальним платіжним компаньйоном, який допоможе планувати та подорожувати з більшим комфортом, сплачувати безконтактно, швидко та безпечно, економити час на організаційних моментах подорожі, водночас отримуючи безліч переваг. Крім того, це гнучкий продукт, який дозволяє банкам надавати додаткові переваги своїм клієнтам. Ми вітаємо нашого надійного партнера ПриватБанк із запуском першої в Україні Visa Signature та бажаємо приємних подорожей».

Додаткові сервіси, які пропонує ПриватБанк з карткою Visa Signature, включають кредитний ліміт без застави до 300 000 грн з пільговим періодом до 55 днів, безкоштовний консьєрж-пакет Travel, окрему лінію підтримки (digital-канали) та окремі зони обслуговування з персональним менеджером, преміальні картки у валюті (2 картки безкоштовно), ексклюзивну програму бізнес-школи для дітей клієнтів та програму підтримки дітей за кордоном, а також послугу Security (в разі дорожньо-транспортних пригод, крадіжки майна, протиправних дій третіх осіб тощо). З повним переліком привілеїв картки Visa Signature можна ознайомитися на сайті: https://privatbank.ua/vip

Член правління ПриватБанку Олексій Шабан вважає:

«Успішні, позитивні люди цінують новий досвід та враження. Ми залишаємо зону комфорту, щоб пізнати себе в новому середовищі, подивитися на світ, познайомитися з новими культурами, відчути дух пригод. Visa Signature уособлює всі ті приємні дрібниці, що створюють атмосферу для кращого досвіду в подорожах. Банк забезпечує бездоганну роботу сервісів і послуг, а також надає максимум комфорту на кожному етапі мандрівки. Тільки 2019 року нашими картками розплачувалися в понад 180 країнах. Більше третини наших клієнтів користуються послугами консьєрж-сервісу та роблять понад 160 тис. доручень на рік. А це означає, що в нас величезний досвід роботи з виконання доручень і допомоги в будь-яких нестандартних ситуаціях під час подорожі. Крім нестандартних ситуацій, ми виконуємо рутинні завдання, які звільняють час для вражень і відпочинку». 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool