В Україні зі 199 704 шкільних класів на самоізоляції через COVID-19 перебувають 115

Вересень 10, 2020 | Новини регіонів | Переглядів: 832 | Коментарі: 0

Результати брифінгу Максима Степанова за 10 вересня

▪️ В Україні зі 199 704 шкільних класів на самоізоляції через COVID-19 перебувають 115. Рішення про це прийняті за рекомендаціями епідеміологів.

▪️ В Україні спостерігається певне зростання рівня імунізації від вакцинокерованих хвороб після його падіння на початку пандемії.

▪️ Рівень охоплення імунізацією в країні повинен складати 95%. Це необхідно для попередження спалахів вакцинокерованих хвороб, особливо в умовах пандемії.

▪️ За минулу добу Україна поставила рекорд кількості тестувань методом ПЛР - 29 708 досліджень.

▪️ МОЗ розпочало централізовану закупівлю лікарського препарату “Ремдесивір”, який показав свою ефективність при лікуванні пацієнтів з коронавірусною хворобою.

▪️ На сьогодні показник летальності COVID-19 в Україні складає 2,1%. Більше 90% смертей від COVID-19 припадає на осіб старше 50 років, 79,7% померлих мали супутні захворювання. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool