В Україні зареєстрований випадок захворювання на COVID-19

Березень 03, 2020 | Новини регіонів | Переглядів: 1273 | Коментарі: 0

Хворий госпіталізований 29 лютого. Дослідження референс-лабораторії Центру громадського здоров’я показали позитивний результат вчора ввечері. Усі контактні особи знаходяться під наглядом лікарів-епідеміологів. Зразки відправлені до ВООЗ.

Захворювання виявлене у чоловіка, який у лютому здійснював поїздку до Італії. Хворий повертався в Україну літаком із Італії через місто Сучава (Румунія). До міста Чернівці 26.02.2020 разом із дружиною прибув власним автомобілем через КПП «Порубне».

Жінка та чоловік пройшли температурний скринінг, жодних симптомів гострого респіраторного захворювання у них не виявили. Їм надали пам’ятку про самоізоляцію.

Про це на брифінгу повідомив заступник міністра охорони здоров’я Віктор Ляшко.

Станом на 3 березня 2020 року у світі зареєстровано 90 937 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 3 117 - летальні. Одужало вже 48 017 осіб.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool