У Києві почали діяти обмеження «помаранчевої» карантинної зони

Вересень 14, 2020 | Новини регіонів | Переглядів: 811 | Коментарі: 0

Відсьогодні у столиці почали діяти нові карантинні обмеження. Так, до обмежень «зеленої» та «жовтої» зони додалися такі заборони:

▪️ заборонено діяльність закладів розміщення, крім готелів;

▪️ заборонено діяльність розважальних закладів, ресторанів у нічний час;
▪️ заборонено надання послуг громадського харчування за умови наповненості закладу понад 50% посадкових місць;
▪️ заборонені планові госпіталізації в лікарнях. Цей пункт не стосується надання медичної допомоги вагітним, новонародженим, пацієнтам з онкозахворюваннями, паліативним хворим, а також випадків, коли життя пацієнта під загрозою;
▪️ заборонено діяльність спортивних залів та фітнес-центрів, окрім закладів, що можуть забезпечити перебування відвідувачів у форматі не більше 1 особи на 10 кв. метрів;
▪️ заборонено набирати нові зміни у дитячі табори;
▪️ заборонено проводити масові заходи за участю понад 220 осіб та понад 1 особа на 10 кв. метрів;
▪️ відвідування занять у професійних та вищих навчальних закладах освіти дозволено групам до 20 осіб;
▪️ перевезення пасажирів автомобільним та міським громадським транспортом здійснюється тільки з розрахунку 50% місць для сидіння;
▪️ у музеях, бібліотеках, ТРЦ та закладах побутового обслуговування дозволяється перебування не більше 1 особи на 10 кв. метрів.

Нагадаємо, що станом на сьогодні у Києві виявлено 17 429 підтверджених випадків захворювання на COVID-19. Всього коронавірус забрав життя 272 киян, подолали хворобу 5 305 мешканців столиці.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool