Результати брифінгу міністра охорони здоров’я Максима Степанова за 25 травня

Травень 25, 2020 | Новини регіонів | Переглядів: 889 | Коментарі: 0

В Україні за минулу добу зафіксовано 259 нових випадків захворювання на коронавірусну інфекцію, з них 16 у дітей та 43 у медичних працівників.

▪️ Госпіталізовано у заклади охорони здоров’я 77 осіб. Кількість тих, хто одужав за добу, - 126, померли 6 осіб. 

▪️ За останню добу проведено 6 270 тестувань методом ПЛР.

▪️ За добу найбільшу кількість підтверджених випадків зареєстровано у Чернівецькій області (45), Львівській області (27) та в місті Києві (29).

▪️ МОЗ офіційно продовжило добір на позицію голови Національної Служби здоров’я з 3 до 5 днів – до 18:00 27 травня. Це зроблено, щоб дати можливість подати документи більшій кількості кандидатів.

▪️ На наступному засіданні уряду буде прийнято порядок виплати коштів студентам, які перший рік проходять інтернатуру. Загальна сума становить близько 99 млн грн.

▪️ Студенти-інтерни другого та третього року отримуватимуть кошти, суми яких визначені в колективному договорі.

▪️ Близько 8 млрд гривень на закупівлю лікарських засобів було розподілено Міністерством охорони здоров’я за переліком заявок з лікарень з усієї країни.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool